אתר זה משתמש בקובצי Cookies כדי להבטיח שתקבל את החוויה הטובה ביותר באתר שלנו. קראו את מדיניות הפרטיות ותנאי השימוש.

ניגודיות גבוהה
רישום מקוון למידע נוסף

בטקס תארים של המרכז האקדמי לב הוסמכו הבוגרים החדשים שיצטרפו למקצועות הבריאות, הסיעוד והניהול בישראל.

בטקס הוסמכו 92 בוגרים חדשים שיתפסו את מקומם במקצועות הניהול, הבריאות והסיעוד. לראשונה בישראל, הסמיך השנה המרכז האקדמי לב מעל 30 גברים במקצועות הסיעוד. מדובר במסלול לימודים חדש ויחיד מסוגו שנפתח בשנת 2015 ונחשב למהפכני בכל הקשור לאפשרויות העומדות כיום בפני גברים דתיים.

אורח הכבוד בטקס היה פרופסור יונתן הלוי, מנכ"ל משותף במרכז הרפואי שערי צדק, שאמר: "הקשר בין המרכז האקדמי לב ובית החולים שערי צדק הוא ששניהם מוסדות המתויגים כדתיים בגאווה רבה. בית החולים, כפי שנרשם בחוקת היסוד עוד טרם הקמת בניין בית החולים הראשון, יתנהל לעולם קודם כל על פי ההלכה.

"אנו מצפים מהרופאים, האחים ומכל מי שבא במגע עם החולה לקבל החלטות על פי ערכי החמלה, האמפטיה והרגישות לזולת. הרמב"ם כתב: 'המבקר את החולה חייב לשמחו', הוא הבין את מה שאנחנו מתחילים להבין היום – הגוף והנפש קשורים זה בזה. מתן שמחה לחולה ומתן תקווה מקילה על המחלה ובעלי השפעה ישירה על הסיכויים להירפא, גם כשמדובר במחלה קשה מאוד. זו הסיבה שרובוטים לעולם לא יחליפו רופאים! אמנם הרובוט מסייע במתן טיפולים מדויקים יותר, אך לא יוכל לתת לחולה תחושת אמפטיה, שהיא ערך עליון בין רופא לחולה".

לכתבה שהתפרסמה בערוץ 20 על טקס התארים

שיתוף ברשתות חברתיות: