ניגודיות גבוהה
רישום מקוון למידע נוסף

הפרק הראשון בסדרת הפודקאסטים של המרכז האקדמי לב דן במורכבויות ההלכתיות בבשר מתורבת.

בעתיד הנראה לעין מוצרי בשר מתורבת ימכרו במרכולים ובהתאם עולה השאלה האם בשר שנוצר בתנאי מעבדה הינו בשרי או שהוא בכלל פרווה?

בפרק הראשון בסדרת הפודקאסטים בהשתתפותו של הרב יוסף צבי רימון, ראש הישיבה וראש בתי המדרש במרכז האקדמי לב, יוסבר כיצד עובדת הטכנולוגיה לתרבות תאי שריר ויעלו המורכבויות ההלכתיות בנוגע להגדרותיו ההלכתיות.

ההסכתים זמינים במדור ההסכתים באתר מקור ראשון, בספוטיפיי, אפל מיוזיק ובגוגל.

 

להאזנה באתר מקור ראשון לחץ כאן.           

 

קרדיט צילום: באדיבות Aleph Farms

שיתוף ברשתות חברתיות: